Recent Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Featured Posts

Het belang van gekoeld en gefilterd water op de werkplek

Tegenwoordig brengen de meeste mensen hun tijd door op de werkplek en in plaats van thuis. Met deze kennis is het van belang voor werkgevers om aandacht te besteden aan de gezondheid en welzijn van haar werknemers.

Er zijn tal van bewijzen die aantonen dat de prestaties en productiviteit de werknemers gekoppeld is aan de gezonde faciliteiten op de werkplek. Tegelijkertijd ziet men ook het ziekteverzuim afnemen.

Het menselijk bloed bestaat voor circa 98% uit water. Een slechte hydratatie kan er simpelweg voor zorgen dat je bloed dikker wordt en daardoor moet het hart harder pompen. Als het hart harder moet pompen leidt dat tot vermoeidheid en andere klachten. Een van de eerste verschijnselen van uitdroging is dan ook vermoeidheid. Drink genoeg water als je een tikkeltje slaperig wordt, het kan wonderen doen.

Als het gaat om het ondersteunen en faciliteren van een gezonde levensstijl, is gekoeld en natuurlijk gefilterd drinkwater van EARTH Water de ideale optie en je weet, met EARTH Water..., You Never Drink Alone.

Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square