Recent Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Featured Posts

Hydratatie verhoogt de productiviteit

Arbeidsproductiviteit is in de hedendaagse bedrijfsvoering een aandachtspunt waar menig ondernemer graag verbetering in zou zien. Behalve een ergonomisch correct ingerichte werkplek is er een ander belangrijk aspect dat vaak onderbelicht blijft, de hydratatie van de werknemer.

Over het algemeen kan worden gesteld dat een gemiddelde medewerker slechts gebruik maakt van 65% van zijn capaciteit als gevolg van onvoldoende hydratatie op de werkplek. Onderzoek heeft uitgewezen dat als gevolg van (lichte) uitdroging de meeste werknemers onvoldoende productief zijn. Zelfs de meest lichte vorm van uitdroging kan bij werknemers leiden tot visuele beperkingen, hoofdpijn of een vermindering van het concentratievermogen.

Wanneer een bedrijf maximaal gebruik wilt maken van het het volledige potentieel van zijn werknemers, is het van belang een goede hydratatie voorziening op de werkplek te realiseren. Een vaak gehoorde misvatting is dat de koffievoorziening zou volstaan voor voldoende hydratatie. De cafeïne in de koffie zorgt juist voor een dehydratatie en dus voor een verslechtering van de productiviteit, zeker in de middag. Slechts 1 drank is in wezen geschikt voor voldoende hydratatie en dat is het drinken van voldoende water.

Een EARTH watercooler is een uitermate geschikte manier om in deze gewenste hydratatie te voorzien en u helpt er gelijk een ander mee. You Never Drink Alone, dat noemen wij nou een win/win situatie.

Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square