Recent Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Featured Posts

Water drinken cruciaal voor de mens.

Blijf gezond en gehydrateerd door middel van een betaalbare watercooler!

Geloof het of niet, maar een gemiddeld persoon met een gemiddeld gewicht kan een maand zonder voedsel, maar maximaal een paar dagen zonder het drinken van vers water. Hydratatie is van essentieel belang voor ons voortbestaan. Water is het onmisbaar onderdeel van ons lichaam. Daarom is het drinken van voldoende schoon water is de eerste stap om te genieten van een goede gezondheid.

Simpel gezegd misschien maar het menselijk lichaam is als een machine, het lichaam moet voldoende gehydrateerd blijven om er voor te zorgen dat de volgende drie vitale functies blijven functioneren:

  • temperatuurregeling.

  • Om de normale werking van de organen voort te zetten.

  • Om ieder mechanische, biologische en chemische werking die plaatsvindt in het menselijk lichaam te kunnen laten gebeuren

Het verlies of gebrek aan water in een menselijk lichaam kan leiden tot serieuze problemen of uitval van vitale organen en of functies en kan het algemeen welzijn aantasten. Hoewel ons lichaam bestaat uit een groot percentage water, verliest het lichaam ook constant water op diverse manieren die je niet eens opmerkt (zelfs met ademen verlies je per dag een halve liter water). Dus het aanvullen van het verloren water is van cruciaal belang.

Het Belang van Hydratatie – continue hydrateren van ons lichaam:

  • transport van voedingsstoffen naar de cellen.

  • Spoelen van gifstoffen uit vitale organen.

  • Smeert de gewrichten.

  • Houd het oor, neus en keelweefsels vochtig.

Het belang van een goedkope Watercooler

Kunnen we ook voldoende gehydrateerd blijven tijdens warme zonnige dagen, dit is een beetje lastig maar wel zeer essentieel voor het goed functioneren van het lichaam. In de verzengende hitte van de zomer, het drinken van water is niet voldoende om gehydrateerd te blijven en de dorst te lessen. De goedkope waterkoeler is de oplossing om fris en koel water te kunnen drinken .

Een echte must-have voor iedere locatie, of het nu een huis, een kantoor, een school, een medische kliniek, een schoonheidssalon of andere persoonlijke of openbare plaats is.

Koop de cooler wel bij een erkende leverancier

De waterkoeler is de sleutel tot een gezond en lang leven. Het is aangetoond dat mensen die voldoende zuiver water drinken aanzienlijk langer leven.

Koop de kwalitatief uitstekende watercoolers van Earth Water, een vertrouwde naam met een prachtig concept. En het mooie is: You Never Drink Alone.

Uw dorst lessen op een leuke, veilige en vooral sociale en maatschappelijk verantwoorde manier!

Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square