Recent Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Featured Posts

Les uw dorst met zuiver en gekoeld drinkwater en blijf gezond!

Goede gezondheid ontwikkelt zich door het drinken van zuiver water. De kwaliteit van het water speelt de cruciale rol in de gezondheid van de mens. Een groot percentage van het menselijk lichaam is water. Iedere dag moet de mens veel water drinken om ons zelf te hydrateren. We moeten wel zeker zijn van het feit dat wij bacterie vrij water drinken, verontreinigd water zou funest zijn voor de gezondheid.

Zuiver drinkwater wordt beschouwd als 's werelds beste elixir om allerlei ouderdomskwalen te vertragen. Een watercooler is de oplossing voor problemen met verontreinigd water. De watercooler zorgt altijd voor direct gekoeld en gezuiverd drinkwater.

Hoe werkt een watercooler?

De werking van een watercooler is simpel. Om zuiver drinkwater uit de cooler te krijgen plaatst u een glas of flesje onder het kraantje om het water op te vangen. De luchtpomp drukt het water in de koelkamer, het water wordt gekoeld door gebruik van het peltier element. Ook kan de cooler uitgevoerd worden met een heet water functie.

Warm en koud water slechts een knop van elkaar verwijderd!

Er zijn vele voordelen aan een watercooler. Waarom zou men ijsblokjes maken als je direct gekoeld drinkwater kan krijgen uit de cooler of wanneer een ketel opzet voor kokend water ook dit kan direct gehaald worden uit de cooler.

Waarom zou je je extra inspannen als je zonder enige moeite direct koud of heet water kan halen uit de watercooler met een druk op de knop?

Dorst lessen doormiddel van EARTH Water.

Niet iedereen is gezegend met zuiver drinkwater. De realiteit is helaas anders er sterven nog steeds mensen als gevolg van gebrek drinkwater. Schaarste kan permanent zijn of kan seizoen specifiek zijn zoals schaarste in het zomerseizoen, maar dit is fataal gebleken. Er zijn veel organisaties die werken om het zuivere drinkwater op deze plaatsen te bieden in de tijd van droogte of behoefte.

Een van deze organisaties is EARTH Water, om te helpen, vraagt EARTH Water je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. Men vraagt alleen of je EARTH producten, zoals EARTH Water, EARTH Coffee en EARTH Tea wilt drinken.

Met de € 1.000.000,00 aan donaties heeft EARTH diverse waterprojecten gefinancierd, zoals toiletten en watervoorzieningen in een vluchtelingenkamp in Somalië, een rivierproject in Kenia, drinkwater en sanitair in Nepal, maar ook de slachtoffers van de aardbeving in Haïti hebben een donatie gekregen.

Op dit moment werkt EARTH concepts nauw samen met Live Build om een waterleidingbedrijf in Kameroen te realiseren. Met elke donatie komt men een stap dichterbij schoon drinkwater voor iedereen.

Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square