Recent Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Featured Posts

De waterkoeler onmisbaar in iedere kantooruitrusting!

Water is een essentieel bouwsteen in het dagelijks leven, een waterkoeler geïnstalleerd in uw huis, kantoor of beide kunnen u helpen bij het behouden van uw gezondheid.

Het menselijk lichaam bestaat uit ongeveer 60% water, het van vitaal belang dat u elke dag voldoende water drinkt.

De waterkoeler op kantoor is een handig apparaat waarmee u veel voordelen kunt behalen. Het is tevens een noodzaak geworden voor elk modern kantoor. Hierbij slechts enkele grote voordelen die u zult ervaren.

De voordelen van een gemakkelijke toegang tot drinkwater voor uw medewerkers zijn voor de hand liggend.

Ten eerste, omdat drinkwater de gezondheid bevordert, dit resulteert in verminderde afwezigheid van personeel. Ten tweede plaats waterkoelers in uw kantoor en uw werknemers hoeven zelf geen gekoelde drank te kopen.

waterkoeler op kantoor

• Water voor de gezondheid

Onze lichamen zijn functioneren op water en mineralen. Elk genezingsproces in ons lichaam gebeurt middels water en de hoeveelheid water die we drinken heeft direct invloed op onze energieniveaus.

Zoveel dat bij 5% daling van de lichaamsvloeistoffen is aangetoond dat er 25% tot 30% energieverlies tot stand komt en daarmee een aanzienlijke daling in alertheid en concentratievermogen.

Een toename van water inname verbetert het vermogen van de hersenen om zuurstof op te nemen, waardoor het optimaal kan optreden.

Concreet: het drinken van voldoende water elke dag is essentieel niet alleen voor lichamelijke functies maar ook hersenfuncties.

• Waterkoelers en het delen van informatie

Informele bijeenkomsten op de werkplek gebeuren vaak rond waterkoelers. Dit soort interactie tussen medewerkers kan resulteren in de uitwisseling van informatie en het onderzoeken en delen van kennis tussen de collega's,.

Dit kan zeer gunstig zijn voor uw bedrijf, toch?

• Eenvoudig onderhoud

Het onderhouden van de waterkoeler in perfecte staat is eenvoudige. Het bedrijf waar u de koeler heeft aangekocht, zal ook verantwoordelijk zijn voor het routine onderhoud van de apparatuur.

De watercooler wordt 2x per jaar gesanitiseerd, dit is een schoonmaakprocedure die door de leverancier middels gecertificeerde professional zal worden uitgevoerd. U blijft dan lang genieten van lekker en gezond water.

• Een cooler met flessen of direct op de waterleiding - Het is aan jou!

U hebt een aantal opties om uit te kiezen. De grootte van het kantoor en het aantal werknemers kan helpen om het koeler model dat u selecteert te bepalen.

De gebottelde verscheidenheid kan ook aangepast worden om een unieke uitstraling te hebben. U kunt zelfs de waterdispenser merken en gebruiken voor promotionele doeleinden. Een flessen watercooler kan meer geschikt zijn voor grotere kantoren die een groot aantal medewerkers een constant aanbod van perfect gekoeld water leveren.

Onderzoek de opties, begrijp de verschillen tussen de modellen en kies die welke het beste past bij uw behoeften.

Dit zijn slechts enkele van de voordelen die u kunt genieten na aankoop van een waterkoeler voor uw kantoor. Een koeler zorgt ervoor dat het welzijn van werknemers wordt gewaarborgd, dat is een van de essentiële punten om het gladde dagelijkse proces en de maximale productiviteit te waarborgen.

Follow Us
Er zijn nog geen tags.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square